Romanioptiek.nl

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden in contactlenzen, dat een goed advies noodzakelijk is. Met de inhoud van deze website kunnen wij u grotendeels op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Romani Optiek heeft een jarenlange ervaring in het aanmeten van alle soorten contactlenzen voor zowel cosmetische doeleinden, alsook bij medische indicaties.
Degene die uw contactlenzen aanmeet is een gediplomeerde contactlensspecialist en voldoet aan de kwalificaties om zorg te dragen voor de gezondheid van uw ogen. Op meerdere punten worden de ogen gecontroleerd zoals een uitgebreide oogmeting, oogdrukmeting, oogkromming, hoeveelheid traanvocht en eventuele andere oogafwijkingen.

Bij de eerste keer van het ophalen van de lenzen wordt ruim de tijd genomen om het inzetten en het uithalen van uw lenzen aan te leren. Ook het onderhoud en het risico van lensdragen wordt met u doorgenomen. Vervolgens worden de lenzen nauwkeurig gecontroleerd op sterkte, passing en draagcomfort voordat een halfjaarpakket wordt afgeleverd.
Romani Optiek is niet merkgebonden en kan dankzij haar internationale contacten de best bij u passende contactlens aanbieden.

Prijzen kunnen voor menigeen een belangrijke rol spelen. Wanneer het verantwoord is om in een basismateriaal te worden voorzien kunt u deze optie kiezen. Bij ogen die meer zorg dragen adviseren wij de kwaliteit van een luxere lens zodat uw ogen geen onnodige risico lopen op ontstekingen, littekens en zuurstoftekort.

Service is heel belangrijk, want in vele gevallen hangt succesvol contactlensdragen af van de begeleiding en het geduld dat de contactlensspecialist moet hebben om ook de moeilijke gevallen tot een oplossing te brengen.Wij verzekeren u dat wij aan deze voorwaarden voldoen.

Soorten contactlenzen

Grof onderscheid in het lenzen assortiment wordt eerst de keuze gemaakt tussen harde lenzen en zachte lenzen.
Bij gecompliceerde sterktes of drogere ogen valt de keuze voor harde lenzen meer in het voordeel.
Het gros valt onder de zachte lenzen onder andere door de kortere vervangingstijd van de lenzen en gemakkelijke gewenning in draagcomfort. 
Zachte lenzen kan je onderverdelen in de categorieën:
* Daglenzen
* 2-weekslenzen
* Maandlenzen
* 3-maandslenzen
* Halfjaarlenzen
* Jaarlenzen

Romani Optiek heeft zeer goede ervaringen met de daglenzen. Zowel ideaal te gebruiken naast de bril of als daily wear. Omdat we voor onze klanten de beste zorg willen, hebben we de prijs van de daglenzen laag gehouden en kosten 30 stuks daglenzen €16,50.

Er wordt individueel bekeken welk type lens voor welk oog geschikt zou zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld vallen in de categorie maandlenzen. Hier doet u met één paar lenzen een maand. Zo blijft de hygiëne hoog in het vaandel en zijn de lenzen van een dun maar stevig materiaal vervaardigd.

Maandlenzen van een A-merk lensleverancier zijn vanaf €20 ,- verkrijgbaar inclusief vloeistof.