Ω Kwaliteit voor ogen Ω

Waarom Kiezen voor

Beeldscherm Glazen

Op het werk moeten uw ogen zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega’s. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: een beeldschermbril met beeldschermglazen van Rodenstock.

Verschillende afstanden

Zit u veel achter uw computer en kunt soms moeilijk lezen wat er er op het scherm staat, of hebt u ‘s avonds hoofdpijn of pijn in uw nek? U kunt dan veel baat hebben bij een goede beeldschermbril. Hij zorgt voor scherp zicht op typische werkafstanden en vergemakkelijkt oogbewegingen tijdens uw werkzaamheden. Dit is niet alleen beter voor uw ogen: U bent ook verlost van gespannen spieren, ingespannen samenknijpen van uw ogen en onnatuurlijke lichaamshoudingen. Hierdoor kunt u ontspannener werken.

  Multifocale glazen

  Met multifocale glazen kunt u in verschillende dagelijkse situaties soepel omschakelen van dichtbij naar in de verte zien en vice versa. Deze flexibiliteit betekent dat het gezichtsveld relatief klein is voor de gebruikelijke schermafstand. U neemt daardoor onbewust een onnatuurlijke houding aan om scherp te kunnen zien. Een beeldschermbril is specifiek ontworpen voor de vereisten van uw werkplek, zodat u uw ogen ontlast en geen last hebt van gespannen spieren.

   

  Leesbril

  Een leesbril is gewoonlijk geoptimaliseerd voor een leesafstand van 40 cm, terwijl een monitor meestal verder weg staat. Dit zorgt ervoor dat u constant vooroverleunt om scherp te zien. En bij grotere afstanden – bijvoorbeeld wanneer u met een collega praat – moet u uw bril telkens afzetten. Een beeldschermbril daarentegen is specifiek ontworpen voor de vereisten van uw werkplek. U voorkomt hiermee een slechte houding en kunt vlotter en comfortabeler werken.

   

  Ergo® beeldschermglazen

  Ergo® beeldschermglazen zijn de enige glazen die individueel afgestemd kunnen worden op typische werkafstanden en oogbewegingen en die een groter gezichtsveld hebben waar dat juist voor u van belang is. Het grotere gezichtsveld ondersteunt een ergonomische stand van het hoofd en het lichaam en zorgt voor een comfortabel zicht zonder vermoeidheid.

   

  Bel of email voor een afspraak

  070 - 3910323 / info@romanioptiek.nl

  Of laat Romani Optiek contact met u opnemen: