Hele maand november een opzienbarende korting

Op alle glazen van Rodenstock
Neem contact met ons op >

Glazen

Hier nog tekst of
aanbieding

 

Waarom Kiezen voor

Rondenstock plusprogramma

Rodenstock Plusprogramma
In het Plusprogramma komen alle aantrekkelijke diensten en garanties samen. Het bestaat uit een PlusCard, een gemerkt certificaat, waarin u in alle opzichten kunt vertrouwen op een kwaliteitsproduct.

6-maanden Gewenningsgarantie voor multifocale glazen
Mocht u onverhoopt toch niet in staat zijn te wennen aan uw nieuwe brillenglazen, dan biedt Rodenstock u zekerheid met de 6-maanden Gewenningsgarantie.
Romani Optiek zal op vertoon van de Rodenstock PlusCard de brillenglazen vervangenvoor een geschikt ander paar glazen in dezelfde sterkte. Indien de garantie is verstreken is er geen recht meer op vergoeding.

24-maanden Kwaliteitsgarantie
Indien de brillenglazen een kwaliteitsfout vertonen binnen een periode van 24 maanden na de aankoop, verzoeken wij u terug te gaan naar Romani Optiek. U ontvangt vervolgens hetzelfde type brillenglas ter vervanging met dezelfde correctiewaarde. Deze kwaliteitsgarantie geeft u de zekerheid die u mag verwachten bij de aankoop van merkglazen.

Wij geven wij de hele maand NOVEMBER een opzienbarende korting Alle glazen zijn van het merk RODENSTOCK inclusief:

3 jaar Allrisk verzekering
2 jaar Ontspiegelingsgarantie
6 maanden Gewenningsgarantie Multifocaal

Multifocale bril tot €160,- korting
Enkelvoudige / beeldschermbril : 50% korting op het 2e glas

Bel voor een afspraak

Laat het Romani optiek je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren, plannen en regelen!

Bel ons: 070 391 0323 of bel mij: 

Traveller Service
De exclusieve Traveller Service is speciaal bedoeld voor multifocaaldragers. Deze service biedt u de zekerheid bij het reizen in het buitenland (binnen Europa). Als een bril bij een verblijf in het buitenland beschadigd raakt of verloren gaat, wordt er in korte tijd een set noodbrillen met een voor u geschikt verte- en leesgedeelte direct op het verblijfadres afgeleverd. Zokunt u uw vakantie met goed zicht vervolgen en weer veilig thuiskomen.

Multifocaalglazen
Vanaf 40 jaar krijgen de meeste mensen meer moeite met het zien op korte afstand. Dit is een natuurlijk proces. In sommige gevallen kan een leesbril afdoende zijn, in andere gevallen is het gebruik van een multifocaalbril aan te raden. Bij multifocaalglazen is er een onzichtbaar leesdeel in het glas gemaakt. Hierdoor kunt u probleemloos veraf, op de tussenafstand en dichtbij kijken. Het grote voordeel is dat u niet steeds meer van bril hoeft te wisselen.

Beeldschermglazen
We leven in een tijd die zich kenmerkt door snelle technologische veranderingen. Ontwikkelingen zoals de E-bookreader, de onlangs geïntroduceerde Ipad, netbooks, Mp3 spelers volgen elkaar in sneltrein tempo op.
Deze ontwikkelingen zijn spannend en fascinerend, maar ze vragen om flexibiliteit en aanpassingen, ook op het gebied van onze ogen. Steeds meer en veelal intensiever, wordt er op de kortere afstanden een beroep gedaan op onze ogen. Dit kan leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten, hoofdpijn of branderige ogen. Om te voorkomen dat zulke klachten ontstaan heeft Rodenstock speciale beeldschermglazen ontwikkeld.

Beeldschermglazen zijn speciaal ontwikkeld voor de korte en tussenafstand. Met deze glazen kunt u, op deze afstanden, veel scherper en comfortabeler zien. Daarnaast ziet u ook veel meer dan wanneer u bijvoorbeeld een leesbril of een bril met multifocaalglazen gebruikt. De gezichtsvelden van beeldschermglazen zijn zo gemaakt, dat u als drager altijd met een ontspannen hoofd- en lichaamshouding kunt zien. Kortom; de beeldschermglazen van Rodenstock bieden u comfortabel en scherp zicht.

 Ergo® Beeldschermglazen van Rodenstock

Rodenstock heeft een drietal verschillende beeldschermglazen ontwikkeld voor het zien op verschillende afstanden:

Multigressiv Ergo Book
Geoptimaliseerd voor lezen en handenarbeid. 
Gegarandeerd scherp zien tot 90 cm.

Multigressiv Ergo PC
Geoptimaliseerd voor het werken op de tussenafstand, zoals de PC. 
Gegarandeerd scherp zien tot 120 cm.

Multigressiv Ergo Room
Geoptimaliseerd voor meer ruimtediepte, zodat u scherp kunt zien tot 4 meter afstand.

Meekleurende glazen
Deze meekleurende glazen, ook wel fotochromatische glazen genoemd, kleuren mee met de lichtintensiteit. Wanneer het licht feller wordt, worden de glazen donkerder en andersom worden de glazen lichter als het donkerder wordt.

Meekleurende glazen moeten aan een aantal belangrijke eisen voldoen;

Snelheid
De glazen kleuren op en terug in een recordtijd. Zo bent u altijd verzekerd van een ideaal zicht.

Kleur
Romani Optiek biedt een grote keus in kleuren en variaties. Een bruin glas? Of kiest u liever voor een groene kleur dat het contrast een beetje verhoogt en een kalmerend effect heeft? Of gaat uw voorkeur uit naar een koele grijze kleur. Deze kleur verzorgt natuurlijke waarneming en is daardoor meer neutraal. Wat de kleur ook mag zijn, uw kleur zit er zeker bij. Wij kunnen tot op zeer grote hoogte aan uw wensen voldoen. Alle kleurvarianten zijn binnenshuis helder en bieden buiten in de zon een zeer goede antiverblinding.

Bescherming
Meekleurende glazen bieden een perfecte bescherming. In elke fase van de op- en terugkleuring is 100% UV-bescherming 400 tot nanometer gegarandeerd. De glazen zijn uitermate geschikt voor het autorijden en voor gebruik ’s nachts, omdat de glazen zich perfect aanpassen aan de lichtomstandigheden.

Meer informatie?
Ervaar zelf het verschil en laat u de verschillende kleuren eens door ons demonstreren.

Afspraak maken