Romanioptiek.nl

Romani Optiek streek al neer te Loosduinen in november 1984, het jaar ook van de oplevering van het destijds nieuwe winkelcentrum aldaar. De heer Romani vestigde zich daar op het Loosduinse Hoofdplein 188. En met succes. Romani Optiek heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij de heer Romani stond vooral deskundigheid en kwaliteit voorop. Daarnaast hield hij voor zijn klandizie altijd een scherpe prijs voor het oog en volgde hij, wat betreft monturen en modieuze zonnebrillen, nauwlettend de trends.

De heer Romani kwam echter op een respectabele pensioenleeftijd. En, al wat jaren eerder was zijn dochter,Esther Romani, in 2001 de voltijd opleiding HBO-Optometrie in Utrecht gestart. Sinds 2005 is ze afgestudeerd en fulltime werkzaam in de winkel. Esther nam het stokje van haar vader over.

Esther Romani
Ze heeft de algemene leiding, adviseert bij de verkoop van monturen en glazen, verricht oogmetingen, verzorgt de optometrische onderzoeken en regelt de gehele contactlenspraktijk.

Suzanne Kouwenhoven
Is sinds 2011 gastvrouw bij Romani Optiek. Ze ontvangt de klanten, geeft montuuradvies en verzorgt de administratieve werkzaamheden.

Mark Bish
Mark is MBO Opticien. Hij houdt zich bezig met gericht advies in de winkel, oogmetingen, afstellen van de brillen en beheert de gehele werkplaats. Mark versterkt het team van Romani Optiek sinds januari 2014

Romani Optiek kenmerkt zich al jaren door zijn up-to-date brillencollecties, maar de winkel was volgens Esther ook wel toe aan een update. Een nieuwe uitstraling werd in mei 2012 gerealiseerd en in tien dagen tijd werd Romani Optiek geheel verbouwd tot een modern, ruim en frisse winkel.