Romanioptiek.nl

Bescherming van de ogen is zeer belangrijk. UV-licht kan schade aan het oog veroorzaken, wat makkelijk te voorkomen is.

Zonneglazen verhogen het contrast en bieden bescherming tegen de schadelijke UV-stralen.
Romani Optiek biedt een grote verscheidenheid aan gekleurde glazen: van effen gekleurde glazen tot aan verlopende glazen (glazen met een degradé). Een verlopend glas is bijvoorbeeld aan de bovenkant donkerbruin en loopt dan langzaam over in lichtbruin.Daarnaast kunt u ook kiezen voor glazen die van de ene in de andere kleur overlopen.

SunContrast Drive zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de auto. Deze roodbruine kleur biedt optimale contrastwerking en tegelijkertijd een natuurlijke kleurweergave.
Hierdoor kunt u de verkeerssignalen goed blijven herkennen. Het autorijden in zonnige omstandigheden wordt een stuk veiliger. SunContrast Drive zonneglazen bieden net als de overige SunContrast zonneglazen maximale UV-bescherming tot 400 nanometer. Wij geven een goed advies omtrent de pasvorm van het montuur, kleurkeuze en zonneglazen op sterkte.

Zonnebrillen zijn in vele modemerken te proberen. Wij zorgen altijd voor een optimale collectie voor de opzichtige maar ook minder opvallende monturen.