Ω Kwaliteit voor ogen Ω

Waarom Kiezen voor

ProAct Sportbrillen

De perfecte bril voor elke sport.
Of u nu in de regen hardloopt, door het bos fietst, in de zon golft of in de bergen wandelt, sportbrillen beschermen uw ogen niet alleen tegen zonnestralen maar ook tegen andere dingen die in uw ogen kunnen komen. Om deze bescherming te kunnen bieden, zijn de sportbrillen van Rodenstock de optimale combinatie van montuur en brillenglazen en zijn ze zelfs geschikt voor hogere sterktes. U hebt altijd het overzicht en scherp zicht, zodat de veiligheid, de prestaties en het plezier nog groter zijn. ProAct Sportbrillen

Uw sportbril staat bovendien garant voor topprestaties.

Uiterst licht en flexibel montuur
Sportief en dynamisch design met uitstekende ventilatie en bescherming
Slipvaste en verstelbare oortips
Perfecte pasvorm op de neus door comfortabele en slipvaste polyamide neuspads

Sportbrillen

Sportbrillen zijn ontworpen om uw ogen te beschermen tegen alles wat er tijdens het sporten in kan komen: wind, stof, insecten, takken langs de weg en niet te vergeten zonnestralen. Daarnaast is het vooral tijdens het sporten van belang dat u elke situatie duidelijk kunt overzien, niet alleen voor uw prestaties maar ook voor uw veiligheid.

Voor elke sport

Of u nu een amateursporter of een professioneel atleet bent, een goede sportbril is altijd een belangrijke partner als u uw ogen optimaal wilt beschermen of als u een oogafwijking hebt. Hierbij maakt het niet uit of u binnen of buiten sport, in de regen hardloopt, door het bos fietst, in de zon golft of in de bergen wandelt. De sportbrillen van Rodenstock kunnen elke uitdaging aan. Kies gewoon een sportbril in uw sterkte en voor uw doeleinden. En u bent klaar voor de start!

 

Bel of email voor een afspraak

070 - 3910323 / info@romanioptiek.nl

Of laat Romani Optiek contact met u opnemen: