Ω Kwaliteit voor ogen Ω

Kijk op ogen

Service tot over de deurdrempel

Het kan zo makkelijk gebeuren: je staat in zee en bij het voorover bukken naar het luchtbed valt je bril opeens van je gezicht plons in de zee in!

Twee scenario’s: of uw bril is blijvend zoek, of u vindt het terug met beschadigingen erop. Bij ons geldt op bijna alle glazen dat er kosteloos een verzekering op wordt afgesloten. Krijgt u binnen de drie jaar schade aan het glas, kunt u voor 20% van de nieuwprijs een glas vervangen. Bij verlies van de bril betaalt u maar 40% van een nieuw glas. De aanspraak op de verzekering mag u in twee gevallen toepassen. Dit geeft u een gerust gevoel als u weer eens een duikje gaat wagen. Een onbezorgde vakantie voor uw ogen is in ieder geval mede mogelijk door Romani Optiek!

Glaucoom, u heeft misschien wel eens over dit onderwerp gelezen/gehoord. Het is een sluipende oogaandoening. U voelt er niets van en in het begin is er ook nog geen afwijking merkbaar. De oogdruk is namelijk te hoog. De oogzenuw komt onder druk te staan en daardoor sterven er zenuwen in het gezichtsveld af. Dat veroorzaakt uitval van het beeld en worden blijvende zwarte vlekken. Het is ook niet meer te herstellen. Nu schrijf ik dit niet om paniek tre veroorzaken. De oogdrk is bij ons makkelijk te meten en wanneer het hoger is dan gemiddeld dan verwijzen we u door naar de oogarts. Veelal is het met een oogdruppel naar een juiste oogdruk te verlagen. Nog een laatste stukje informatie: glaucoom is erfelijk Hoort u iemand in uw familie erover spreken, komt u dan even langs. Meten is weten…

Bel of email voor een afspraak

070 - 3910323 / info@romanioptiek.nl

Of laat Romani Optiek contact met u opnemen: