Ω Kwaliteit voor ogen Ω

Goed advies noodzakelijk is voor

Bril Glazen

Elke bril van Romani Optiek is uniek. Elk oog is tenslotte anders. Daarom worden, voordat uw bril op maat gemaakt wordt, tal van persoonlijke parameters van beide ogen gemeten en wordt er bovendien gekeken of het montuur bij uw gezicht past. Door middel van innovatieve technologieën wordt een bril gemaakt die perfect afgestemd is op uw ogen en uw gezicht. Hierdoor ziet u beter en scherper dan ooit tevoren.

Glazen

aanbieding

 

Bel of email voor een afspraak

070 - 3910323 / info@romanioptiek.nl

Of laat Romani Optiek contact met u opnemen:

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Multifolcale glazen

Zoals de naam al aangeeft, kenmerkt een multifocaal glas zich door een geleidelijk toenemende sterkte en scherp zicht op elke afstand zonder hinderlijke overgangen. Dat komt omdat multifocale glazen tegelijk voor bijziendheid en verziendheid corrigeren. Omdat het glas geen zichtbare rand heeft en de verandering in sterkte aan de buitenkant niet zichtbaar is, bieden multifocale glazen ook op esthetisch vlak voordelen.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Beeldschermglazen

Op het werk moeten uw ogen zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega’s. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: een beeldschermbril met beeldschermglazen van Rodenstock.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Leesbrilglazen

Lezen hoort gewoon bij het leven. Het wordt echter vermoeiend en uitdagend als letters en cijfers steeds moeilijker leesbaar worden. Mensen die hun leesplezier willen behouden en met het gebruikelijke gemak romans, kranten, menu’s of kleine letters willen blijven lezen, kiezen voor een hoogwaardige leesbril als optimale oplossing.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Coatings

Romani Optiek heeft een breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Al ruim 40 jaar is Romani Optiek zeer tevreden over de Rodenstock glazen en heeft deze uitgekozen als  hoofdleverancier.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Service Glazen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Zonneglazen

Geef uw zonnebril nét dat beetje extra en kies de glaskleur die het beste bij u past uit ons grote kleurenportfolio. Glaskleuren verschillen niet alleen visueel, maar bieden ook verschillende voordelen, bijvoorbeeld beter zicht tijdens het rijden. Bekijk onze kleurvariëteit en leer meer over de eigenschappen en voordelen van de verschillende glaskleuren en tinten.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Mee kleurende glazen

De meekleurende brillenglazen ColorMatic IQ® 2 passen zich automatisch aan in elke lichtsituatie en bieden altijd een comfortabel en ontspiegeld zicht. Ze zijn van binnen kristalhelder en veranderen van kleur, afhankelijk van de lichtintensiteit. De snelle verheldering en verduistering voorkomt vermoeidheid van je ogen bij het wisselen tussen verschillende lichtomstandigheden.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Kinderglazen

Lang tabletgebruik of niet, kinderen groeien en hun ogen hebben soms een bril nodig om scherp te kunnen zien. Dan is het belangrijk dat er een leuke bril wordt gekozen, zodat het niet in een laatje verdwijnt of alleen met veel stampij van de ouder op het neusje van het kind belandt.

Breed leveringsbereik omtrent de glazen.

Roadglazen

Veel omstandigheden waarin automobilisten zich onzeker voelen, hebben te maken met verminderd zicht: verblinding, duisternis, slecht weer, of verwarrende en onoverzichtelijke situaties. Daarom heeft Rodenstock een glas ontwikkeld waarmee u ook in deze omstandigheden met een gerust hart en vol vertrouwen kunt rijden. Hiermee bent u verzekerd van uitstekend zicht en een veilige rit.